Iran University of Medical Sciences

چگونه مسیر سیگنالینگ Wnt مغز را تحت تاثیر قرار میدهد؟ چگونه مسیر سیگنالینگ Wnt مغز را تحت تاثیر قرار میدهد؟

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۷ |
مسیر سیگنالینگ Wnt / β-catenin نقش مهمی در همه مراحل رشد مغز دارد و در مغز بزرگسالان اهمیت دارد. بر این اساس، بسیاری از اختلالات عصبی مرتبط با این مسیر میباشند.. نقص در مسیر سیگنالینگ Wnt در مدت زمان رشد عصبی می تواند منجر به پدید آمدن نقایص مادر زادی بعد از تولد و یا منجر به نارسایی های عصبی در بزرگسالی شود. علاوه بر این، دانش درباره نقش فیزیولوژیکی مسیر سیگنالینگ Wnt در مغز ممکن است منجر به استراتژی های درمانی جدید برای بیماری های عصبی شود. در این مطالعه، نقش چند وجهی مسیرسیگنالینگ Wnt / β-catenin را در طول توسعه عصبی بطور خلاصه خلاصه بیان می کنیم و در مورد برخی مطالعات اخیر در مورد ارتباط مسیر سیگنال Wnt با اختلالات عصبی بحث می کنیم.
برای دیدن مطلب کامل و دانلود مقاله ی مربوط اینجاکلیک کنید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 94 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر